| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zaměstnanci musí mít práci udělanou, pokud si pak dělají něco svého, nevadí mi to, ba dokonce jsem jim sama řekla, že mohou... Bohužel, také máme stanovené nějaké ty otvírací-úřední hodiny a ne vždy jejich trvání kopíruje objem práce. Tj. musí-li už chudáci sedět na pracovišti a práci mají hotovou, tak ať si třeba čtou knížky nebo pletou ponožky.

Jsem schopná odhadnout, jak dlouho jim trvá jaká práce, tedy pokud by se tvářili, že nestíhají, ale objem udělané práce by neodpovídal, pak by se mi surfování nelíbilo a zatrhla bych jim to.

Pokud by jeden zaměstnanec pomáhal jinému, pocítil by to jistě na bonusech.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.