Delete, sice mám tedy od maturity už 9 let, ale moje zkušenost byla taková, že jsem v Tercii přemluvila naše na stduentský batoh od Tpgalu (takový ten hranatý), neb ho v tu dobu všichni nosili. A do půl roku jsem byla nešťastná, neb všichni přešli na normální batohy a já byla mimo....
Osobně bych to fakt enchala až na září, nebos e může stát, že ho pak opravdu nebude nosit. Ty roky Tercie, kvarta jsou docela přelomové, alespoň u holek.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.