| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Myslím tím, kdy dva se s vámi baví a přitom se různě pořád ochytávají a dotýkají. On ji pohladí po noze, ona se o něj opře. Něco řeknou a dají si letmý polibek. Je Vám to příjemné, nevnímáte to, nebo vám to vadí? Já už jsem v celku nešťastná ze třech párů v okolí. Jeden teda beru na milost, protože jsou spolu cca měsíc a tam to úpně chápu, i když mi to není příjemné. ALe ty další dva jsou dlouhodobé vztahy, z toho jeden je v rodině. Pravidelně se stýkáme. Mluví se mnou a on jí ožužlává prst na ruce, hladí po lýtku, ona mu poklepává na stehno, apod., dělají to pořád, nejen letmý dotyk za rozhovor. Jsem už na vážkách říct, ať to přede mnou nedělají, že mi to je nepříjemné. Ale vím, že jsem poměrně upjatá a udržuju si odstup. Reagovali byste na mém místě nějak? Nebo to prostě dál přecházeli, koukali se jinam?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.