Zkusila jsem péct povidla v troubě podle vychvalovaného receptu, nicméně výsledkem nejsou povidla, ale dobrý švestkový džem. Asi to ještě chce péct, včera jsem to po půlnoci vzdala a šla spát, ale dnes jsem odhodlaná to dodělat. Vím, že tenhle způsob přípravy je tu oblíbený - jak dlouho trvá, než budou z džemu povidla ? Peču na 250. Díky...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.