To jsem si ted taky načetla,že naložené maso ve vakuu je potom takové křehoučké;ale tedy si nemůžu stěžovat,že když dělám třeba naložené "ďábelské řízky",že by to bylo nějaké tvrdší nebo se to muselo žvejkat,takže tohle až tak neřeším,ale třeba k tomu za dalších 20 let dojdu
No a kčemu tu svářečku - jsem ted tak v tom parnu zauvažovala,že už jsem dlouho nic nekupovala,naposled novou lednici v červnu
,tož že by to chtělo nějakou další hračku!No a hlavně tedy se mi líbí,že to i v mražáku ještě prodlužuje trvanlivost a čerstvost potravin,mě jde hlavně o ovoce no a když už to budu mít,tak do toho fiknu i masko.
No a kdyby někdo sháněl novou lednici,mohu dát velmi dobrý typ,stojí tedy kolem 18tis,ale fakt dělá to co má,a že je toho hodně