| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jsem proti tobě ani ne amatér :-)

Kupovala jsem si nový, protože bych chtěla občas něco ušít, a stroj, který jsem měla, jsem si nevybrala, dala mi ho babička, která někdy někde koupila nějaký levný Singr. Chvíli šil, chvíli nešil (cuchal spodní nit, nastavit správné napětí bylo mimo moje schopnosti), nejdřív jsem zvažovala servis, ale nakonec mi došla trpělivost a zatoužila jsem po stroji, který si vyberu podle svých potřeb. A skutečně jsem našla takový, jehož ovládání je velmi jednoduché a intuitivní, návodu rozumím, aniž bych ho četla třikrát, šije velmi precizně a výsledek vypadá mnohem méně zplichtěně a více profesionáně než předtím (i když zrušná švadlena by jistě stejného či lepšího dosáhla na té singrovce :)).

Nechceš ho? A místo stroje si koupíš overlock ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.