| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mi obezita připadá, jako příznak lenosti a špatné disciplíny. Mám pár kilo navíc, když jsem líná a pažravá...ale obézní nejsem.
MM má pořádnou pneu a dost mě s tím děsí, protože je mladý a zadělává si na infarkt. Rozhodně to nemá ze spokojenosti. Jede na 150% v práci, staví barák, věnuje se svému judo kroužku. Ráno začal pít energeťák, k snídani se dostal až kolem odpoledne, večer se přežral. Neustále ve velkém stresu a s telefonem u ucha. Někdy mu volali z práce i v noci(asi tak 3x týdně) a on tam musel jet. Ráno vstávat a zas hurá do produktivního dne, který měl někdy i 16 hod(dopoledne v práci, odpoledne na stavbě). Kouřil jak fabrika. Já jsem mu to rozmlouvala, ale uvědomil si to až se mu nedávno udělalo špatně. Tělo si řeklo, že má dost. Vzal si nějaké volno a zpomalil. Začal jíst zdravěji a přestal kouřit. Hlavně začal víc spát.
Zatím nezhubnul, ale věřím tomu, že to přijde. To břicho ho dost štve v tom vedru, protože nemůže ani usnout, jak mu je horko.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.