Maargit, já jsem sice kornouty z doslechu znala, ale nějak mě ani nenapadlo, že bych mu ho dala...vlastně ani netuším, co by tam s tím dělali, nějak na to nebyl prostor...ráno jsme přišli s dětmi do třídy (logo třída s počtem 8 dětí
), přivítala nás tam paní ředitelka a paní učitelka, měly chvíli nějaké povídání k dětem, potom jsme my rodiče obdrželi hromadu papírů na vyplnění, kdo chtěl, tak se na něco ptal, děti se tam zatím rozhlížely...byli jsme tam dohromady asi hodinu a šlo se domů...první den nedostávali nic, pracovní a obyčejné sešity, slabikář apod. dostávaly průběžně jak se začali učit....takže na nějaké předávání sladkostí tam ani nebylo kdy...vlastně jsem si říkala, na co by to bylo, kdyby tam každý dovlekl obrovský kornout, nabídl těm ostatním a zbytek by si zase donesl domů? Nebo by to zůstalo ve škole pro všechny? Nějak mi to přišlo jako nesmysl.....ale přinesli jsme paní učitelce malou kytičku v květináčku a pro celou třídu dohromady stolní ořezávátko na baterky...a fakt mi syn říkal, že ho používali