| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

co nechápeš? Prostě se mi to nelíbí. U druhých, u sebe..
Když se ti nebude líbit rustikální nábytek, tak si ho nebudeš kupovat, aby ses na něj nemusela dívat. Já holt při tom koukání se na obézní tiše trpím nebo se snažíme nedívat no ~d~ Prchnout domů ~:-D
Když je někdo bečka a nevadí mu to, dobrá. Ale můžu přece VYJÁDŘIT, že se mi to NELÍBÍ..Myslím obecně vyjádřit, že mému oku nelahodí pohled na obézního ( ne tomu konkrétnímu říct "jsi tlustej jak...").
Nebo se už ani nesmí říct, že se člověku něco nelíbí?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.