Masajko, koukám na Tvůj příspěvěk jako blázen, co blbneš.....no a co, tak máš kila navíc. Já jich mám a nestydím se,mám jednodílné plavky, vážím 68kg při 155cm,jsem krásně celá opálená. Jé kdysi jsem měla 45-50kg a nevážila jsem si toho. Někdy si říkám co bych za to dala. Ale jsem taková jaká jsem, ostatní ať mi vlezou někam. Přátel mám dostatek a na nouzi o chlapy taky nemám. Ale mám toho svého se kterým jsem šťastná. Ono to není o postavě, ale o tom jaký člověk je...Hlavu vzhůru!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.