Přidat odpověď
Třídit ve starém.
Když už není čas, sbalit zbytek do krabic a holt bohužel roztřídit až v novém.
Je to masakr, samozřejmě.
Hodně štěstí a síly...
(Já mám na baráku bordelárnu doteď - tak říkám komoře, kde jsou krabice atd., ani sama nevím, co tam všechno je. Není síly, aby mě donutila jít to tam třídit a uklízet.
P.S. přidávám se - co s několik let starýma kompotama? Náš děda to dával do kvasu, ale já kvas neprovozuju, jen tak hodit sklo s náplní do popelnice nějak nedokážu a strávit půlden otvíráním sklenic, vylíváním (kam?) a recyklací prázdných sklenic - na to prostě nemám...
Já roky už nezavařuju vůbec, páč to stejně nikdo "nežere", dokonce ani ty koláče u nás nikdo nejí, abych to měla třeba na zimu do buchty..., ale sklínek s kompotama mám hromadu.
Předchozí