Maargit, já bych ji asi nenutila. Pamatuju sebe samu, jak mě matka vše do podrobna vysvětlovala už snad ve třetí třídě a popravdě jsem z toho neměla vůbec dobrý pocit. Já jsem o to netála, pořád mám v živé paměti, jak mě nutila, at jí pokládám otázky atd.Mně tenkrát bylo hrozně trapně a pořád jsem přemýšlela no co se vymluvit, aby mě už pustila. Já dětem odpovídám, když se zeptají. Tu knihu mají taky a pokud nepokládají další dotazy, považuju to za dostačující. Ona je až dost podrobná ta kniha. Že za mnou mohou s jakýmkoliv dotazem děti vědí a pokud se zeptají, odpovím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.