| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Madelaine,
okolo mě si některé hlídají váhu, jiné se prostě nasvačí v 10 hodin, když ví, že v poledne bude oběd, ten nedojí a ve 14 už musí mít kafe a zákusek, v 16 svačinku, v 18 teplá večeře (nesnědená), ve 20 nutnost něco zakousnout atd. Ale kdyby jedly jen 3x denně, tak možná budou tloustnout. Dělaly to i na těch pobytech, vracely předplacený a obvykle dobrý oběd a sháněly, kde by si mohly koupit svačinky nebo si schovávaly od snídaně a jedly to oschlé. Mě to vytáčelo, ale každý jsme holt jiný.
Štvalo mě ale taky to plýtvání, říkala jsme si, že za ten týden by se jim nic nestalo, kdyby jedly jinak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.