Já vydržím tak 2-3 hodiny. Někdy je v práci frmol, takže posnídám kolem 4 ráno a pak se dostanu na svačinu kolem 11 i kolem 12 se už stalo. To je pro mě na umření. Pak už mám takový hlad, že už ani nemám hlad. Začala jsem pít naředěný pomerančový džus a ten mi pocit hladu trochu zmírňuje. Tvůj manžel není normální. On ať se klidně nadýchá místo jídla čerstvého vzduchu, ale dětem dát jídlo musí. Měla by jsi je zaúkolovat, případně to den předem nachystat, pokud nejsou schopní si to připravit sami. Já bych to dala na starosti starší dceři. Nakup tatranky,nakrájej ovoce do krabičky a nachystej obložené chleby.Bombarduj je telefonáty, jestli si to vzali sebou. Není možné, že by se to nenaučili.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.