Přidat odpověď
Anno,
to MM naštěstí sní všechno a to se pro vaření míň obětuju, než jeho máma a vařím z méně "domácích" surovin a ne jen maso. Ale naučila jsem se používat koření a tím i z cukety uděláš chutnější jídlo, než nedochucené z masa. Ale zezačátku to byl taky boj, z domova jsem moc vařit nebyla zvyklá a ochucovat už vůbec ne, koření se u nás moc nepoužívalo, že je nezdravé. Vždyť jsou to ale většinou jenom bylinky...
Horší je, že i víc solím, protože tchyně všechno dohání solí a MM si věčně dosoloval a tak jsem se nějak přizpůsobila a je fakt, že na slanou chuť vzniká časem rezistence (a sůl je součástí mnoha kořenicích směsí) a nutí to víc solit. Ale pořád asi solím míň, než je zvykem v mnoha rodinách. Ale měl abych si hlídat tlak a solení není zrovna dobré.
Předchozí