..jinak s Candibene mám dobré zkušenosti. Hlavně se musí aplikátor zasunout hodně hluboko a mně se i vyplatilo to ráno pojistit tamponem, spíš mini velikostí, který zadržel tu účinnou látku vevnitř. A byl pokoj na dlouhou dobu. Já se pořád ráchám v přírodě a nechávám si na sobě mokré plavky a tyhle potíže beru jako daň za ty zážitky a moc je neprožívám ve smyslu, že by mě odradily. Pořádně to pak přeléčím koncem září. Ale to nikomu nedoporučuju, ideální to asi není.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.