| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Janino,
v mládí jsem to taky zažila. A taky jsem chodila domů vyčerpaná, ale časem se v tom asi člověk nějak naučí chodit.
Naopak na to jít de práce, která by byla s lidmi, fyzicky náročná a psychicky taky a za takovou almužnu - prostě ne. Domů bych chodila ve stavu, že bych už nedala vůbec nic, ani ty koníčky, co mi ještě zbyly a přitom bych se tím stejně neuživila tak, abych si mohla změnit život. Je mi strašně líto těch, kteří za těchhle podmínek musí dělat. Já jsem to moc nedávala ani jako mladá a štíhlá a jen na 7-8 hodin, stejně jsem chodila domů vycucaná jak citron a zbytek dne jsem si neužila. Ale ta práce mě bavila, jen jsem nedokázala nějak regenerovat síly a rychle vyhořela a skončila a šla do kanclu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.