Mám robota i iroombu. Používám oboje a oboje se mi velmi hodí. Ńejsem si jistá jestli ti 5000,-kč stačí na robo vysavač. Mám tu Roombu a všichni kolem taky a ta je jistě dražší. Ty neznačkové nedokážu ohodnotit co se kvality úklidu týče ani ceny,takže neporadím.
Nicméně laciného,ale přesto dobrého robota ti poradím. https://www.mall.cz/roboty/bosch-mum-48r1?v=483867
V bílé barvě je ještě mnohem lacinější. Už v základní sestavě má mnoho nástavců a je to držák. Léta jsem měla toho bílého robota a teď mi tam něco vyhořelo,tak jsem dostala toho červeného. (jsem ujetá na červenou) Dělám v něm prakticky všechno co se pečení týče. Sníh nikdy neušlehám,tak jako tenhle robot. A na vánoce do něj nacpu těsto a jenom odebírám banánky rovnou na plech. Opravdu jsem s ním velmi spokojená a za tu cenu mi opravdu dobře slouží.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.