| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nemám zkušenost tedy přímo s Filipínama, ale obecně nemám příliš dobrou zkušenost s tím co v ČR dávají doktoři ohledně anti-malarik za doporučení, tedy že by tomu rozuměli. Občas dávají vyloženě špatné rady. Ale to je je samozřejmě generalizované, nevylučuji že snad jsou i tací co tomu rozumí dobře, ale takové jsem u nás moc nepotkala.
Např. klidně doporučí anti-malarika co jsou v dané lokalitě resistentní, například.
Nebo cpali Lariam skoro všem, i když ten není úplně všude vhodný. Ale zas moje zkušenost je už X let stará, teď jsem pár let v žádné malarické oblasti nebyla, tak nevím co doporučují dnes.

Dle mých info patří Filipíny mezi země s nízkým rizikem, ale záleží asi kam přesně jedeš. Já se vždy řídím aktuálními info na stránkách who.int nebo ještě lepší mají tuším cdc.gov.
Jsou tam přímo lokality, doporučený typ účinné látky a co je kde resistentní.
Nejsem doma abych to hledala kde to je, takže nevím z hlavy kde to tam přesně je. Ale tyhle organizace poskytují tam nejlepší a nejaktuálnější info.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.