Silvi, v tomto případě platí: "na hrubý pytel, hrubá záplata". Já jsem introvert a konflikty rozhodně nevyhledávám. Ale až na osobě té mojí kolegyně jsem si uvědomila, že ona si dovolí tolik, kolik já jí dovolím. Nehledě na to, že jsem si nechala od ní dost dlouho kadit na hlavu. Já jsem tu kolegyni pozvala odpoledne na kafe a chtěla jsem si s ní přátelsky popovídat o tom, že nemusíme být nejlepší kamarádky, ale v rámci profesionality na pracovišti spolu musíme slušně vycházet. Výsledek? Poslala mě do ..... a ještě přitvrdila ve svém dalším jednání. Někteří lidé jsou na tom z hlediska sociální inteligence velmi špatně, s tím počítej.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.