jejky, to by bylo na dlouho. ale řekla bych, že z nejhoršího jsem se vcelku dostala, pracuju na tom tak od 15ti let. například se mám ráda, to je dost podstatný posun. nicméně i tak se otci podařilo po letech ve mně opětovně vyvolat flash-backy a noční můry, které jsem již dlouhá léta nezažila... musela jsem s ním úplně přerušit kontakt. jen se to těžko vysvětluje mým dětem, ale v rámci zachování svého duševního jakž takž zdraví jsem neměla zrovna na výběr. teď se vidíme tak třikrát do roka na rodinných oslavách, víc asi ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.