mošt ohřát na již zmíněných max 80 stupňů, při této teplotě ponechat 20 minut, pak do čistých PET lahví, zavřít vyvařenými víčky tak, že při dovírání láhev zmáčkneme, až začne přetékat a dotáhneme. Pak dát na bok, aby se horkým moštem sterilizovalo I víčko. Ulepená kuchyň zaručena, ale mošt vydrží do jara
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.