A ještě něco: u nás běží moštárna cca 3 měsíce (září - pol. listopadu). Zimní jablka je už pak moštovat nedají, možná v malém množství, ale ony uschováním ztrácejí šťávu a zavadlá se moštují špatně. Nejlepší na moštování jsou jablka, která při zakousnutí křupají, z těch se mošt lisuje výborně a taky je v nich moštu nejvíc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.