Mám flexibilní pracovní dobu (a zkrácený úvazek), takže všechno stejně musím nadělat (i kdyby ne, pokud jde o hodiny, tak určitě za mně neudělá nikdo mou práci), potvrzení od lékaře nikoho nezajímá. Z praktických důvodů se snažím objednávat (sebe i děti) buď co nejdřív ráno nebo co nejpozději odpoledne, aby se mi 15 minutovou návštěvou lékaře (a půlhodinovým čekáním čekárně) nerozfrcal celý den. Všechny lékaře máme v dostupnosti do 30 min, takže celé dny nepotřebuju. I když zrovna v Po mě čeká zákrok u zubaře rozpočtený na 3 hodiny (netuším, jak to vydržím já, natož ta doktorka), tak to už teda do práce fakt nepůjdu :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.