Přidat odpověď
Ahoj,
nevím, zda se tady najde vůbec někdo, kdo má s tímhle zkušenost, ale třeba přece, nebo se alespoň vypíšu....Je mi to tak trapné.
Dcera studuje třetím rokem VŠ v Praze, kde také bydlí v pronájmu společně s kamarádkou a k nám domů jezdí občas na víkendy. Všechno probíhalo krásně, školu studovala bez problémů, našla si přítele, který také občas jezdil a kterého jsem si s manželem celkem oblíbili. No a teď přišel šok. Před několika dny mi (dnes už bývalý) její přítel psal na FB, zda vím, že dcera je k.... a poslal mi odkaz na stránky, kde jsem skutečně s manželem našli, že má už cca.rok podaný inzerát na poskytování sexuálních služeb.....Je pravda, že mi bylo divné, že měla spoustu věcí, které dle mého názoru zdaleka přesahovaly její možnosti ( Smartphone za 20000, celkem drahou kosmetiku, značkové oblečení), ale telefon řekla, že má půjčený z práce (nám říkala, že pracuje jako recepční) a po ostatním jsem nepátrala. Manžela to vzalo opravdu hodně, od té doby, co to zjistil je jako bez duše. Sedí, moc nejí, nemluví.....Já mám hlavně o ní strašný strach, že jí někdo ublíží, nebo že něco chytne. Teď v pondělí má přijet, protože škola jí ještě nezačala a já si vůbec nedokážu představit, jak to proběhne. dcera evidentně neví, že my to víme, protože dnes psala sms, že pondělí platí a že se na nás moc těší...Jsme zoufalí, co mám dělat??
Předchozí