Mam na plotne svestkova povidla podle receptu bez michani. Pise se, ze neni treba je zavarovat, pouze otocit vickem dolu. Na 6 kg svestek je tam 1 kg cukru a 1/4 l octa, 1 lzice rumu. Dotaz zni - staci to mnozstvi cukru jako konzervant? Nebo bude lepsi zavarit? Pokud ano, jak dlouho?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.