| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Gréto ~R^~R^

"Ale bohužel, nevidím lidí, kteří by si osobní rozvoj a případné změny nemuseli odmakat."

... taky myslím.

Nevěřím že by můj život a především mně samou mohl změnit někdo jiný než já sama.

Snad jsem příliš velký skeptik, ale mně přijde že kurzy slibující podobné věci jsou ve skutečnosti vlastně trojek na peníze. Takový "šmejdi" na druhou, jen pod pláštíkem vzletných slov. Právě proto že osobní změna je obvykle bolestná a těžká se myslím tolik lidí nechává nalákat sliby, že to "někdo" či "něco" vyřeší za ně.
Taková novodobá forma šamanství, někdo nad vámi zamává hůlkou (tedy absolvujete kurz) a všechno bude jiné, lepší.
I když víra a placebo je silná forma přesvědčení, tak myslím že je možné že se pak lidé odhodlají ke skutečným změnám v životě ve víře že teď mohou, protože se mění k lepšímu, (když byli na tom kurzu že)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.