Lído, to je důvod, proč taky téměř vše je u nás vlastní výroba. V ČR nakupuji jen základní potraviny, naštěstí máme blízko do Rakouska, tam koupíme dětem pamlsky a jiné nezákladní potraviny a zbytek jedeme z vlastních zdrojů.
Salámy výhradně lidl 94%, jiné nekupujeme. Toto jsem začala praktikovat po zjištění, že ani Opavia do svých burákových tatranek vlastně žádné buráky nedává.
Jinak jogurty taky domácí a musli teda taky, domácí sušené ovoce atd. Ale u mně je to částečně koníček, co kdo jinak jí jsem neřešila a ve škole teda vaří moc dobře. Na školu si nestěžuji, jsou zapojeni i do nějakých zdravých programů, tak naše děti mají i dost ovoce a zeleniny ve škole.
(naučila jsem se to v Anglii na jedné farmě, měli tam daleko do města a takto řešili jídlo, hrozně se mi to líbilo
).