Já jsem sportovec od dětství, teď už ale jen duší, tělo mě v tomto zradilo a mohu se věnovat maximálně tomu, co mě absolutně nebaví, jako je třeba plavání. Takže spíš nedělám nic.
Ale učím ve dvou třídách tělocvik, ČT4 sport je můj druhý nejčastěji sledovaný program, a pořád mě baví motat se někde kolem sportujících. Sport mě prostě baví ve všech podobách, nemusím jen některé disciplíny.
Podle mě to mám prostě v sobě a jen jsem měla štěstí, že jsem měla možnost se tomu od dětství věnovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.