| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"A vysupět někam na kopec a radovat se ze zdolání překážky - to je mi opravdu cizí, pro mne je fuk, jestli tam někdo vyjel a nebo z části vyšel, pořád to beru tak, že překážku zdolal a to je důležitý a už vůbec není důležitý, jestli je první nebo poslední."

Moment moment! To není tak, že bych chtěla být první nebo rychleji než posledně (no to možná jo, sama se sebou...), mně jde o to, že když jedu na kole, tak se snažím to vyjet na kole. Ne sesednout. Když běžím, tak běžet, i když třeba pomaleji, než bych to vyšla chůzí (u prudkých kopců může být chůze rychlejší, než běh). Jde mi o zachování stylu, techniky, "pravidel", nebo jak to říct. Třeba neuznávám, když někdo řekne "dal jsem maraton", a přitom nezanedbatelnou část šel, takže ho neuběhl. Ano, vzdálenost zdolal, ale neběžel (pochopitelně krátké zastávky nebo přechod do chůze na občerstvovačkách ok). To pak není sport, když se nedodržují pravidla ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.