Zajdulko,
doporučila bych ti zkusit výrobek "Vitamínová henna" od Henne Color (www.hennecolor.cz) - je to jenom a pouze směs rozemletých bylinek na jemný prášek, absolutně bez přidaných dalších věcí....je to rozmarýn, kopřiva, bříza, neutrální henna, tymián a hlavně - kůra chininovníku - nanáší se to úplně stejně jako "klasická barvící" henna.
Já ji rozmíchávám v horkém ovocném čaji, přidám lžíci makadamiového nebo meruňkového oleje (od Saloos) a oříšek kondicionéru Henne Color (líp se to pak nanáší) a šup s tím na hlavu.
Pokud to budeš zkoušet, nenechej se odradit, že se tato směs hůře nanáší, má tendenci "odpadávat", ale vydrž a nepolevuj, ono to chce trochu cviku...pořádně promnout vlasy a ať se to dostane co nejvíc až na pokožku hlavy...pak do folie, igelitu a čepici...já nechávám zhruba 4 hodiny jako klasickou barvící hennu.
Mám na to takový systém, že zábal mám na vlasech 1x za 14 dní - jednou tuto vitamínovou hennu a podruhé klasickou barvící (míchám si hnědou s měděnou), v životě jsem neměla tak krásný vlasy, ani zamlada ne a to mi bude 43 a jdu cílevědomě do dlouhých