| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Přemýšlela jsem nad tím, proč osobnosti, jako některé naše válečné reportérky vzbuzují tak negativní reakce u obyvatel, když je jejich práce poměrně záslužná. Nejsou přeci jediné válečné reportérky, reportérů do těchto oblastí jezdí poměrně hodně a je jedno, jestli je to muž, nebo žena, všem hrozí obdobné smrtelné nebezpečí, pokud by byli dopadeni. Rozdíl bude zřejmě v tom, že většinu reportérů nenapadne si dělat stylizovaná vysmátá selfie jak do rodinného alba s místními trpícími. Reportérky jsou na nich samozřejmě patřičně vystajlované a načesané. V oblastech, kde chodí ženy převážně zahalené, mají na sobě sukýnečky a upnutá trička atd. Mně osobně spíše přijde, že je to nešikovnou prezentací sebe sama. Jakoby se snažily strhnout pozornost spíše na sebe, než na onu problematiku, kvůli které tam vlastně jely. Co myslíte vy?
Přidávám ještě pár takových zvláštních fotek u nichž mě to napadlo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.