Šafránové rizoto. Ingredience: 1/2 máslové dýně 1,5 hrnku rýže Arborio 1/2 lžičky šafránu hrst šalvěje vývar dle potřeby ( kuřecí či zeleninový) 150g parmazánu 2 stroužky česneku olivový olej Dýni nakrájenou na malé kostky orestujeme spolu s rýží na olivovém oleji, přidáme drcený a pokrájený česnek a nasekanou šalvěj. Zalijeme trochou vývaru a přiléváme dle potřeby, jak bude rýže nabývat ( nesmí ve vývaru plavat). Občas nesmíme zapomenout promíchat. Šafrán si rozmícháme v troše vody a přilijeme k rizotu. Osolíme a opepříme nejlépe barevným pepřem. Hned jak je rýže měkká přidáme oříšek másla a nastrouhaný parmazán. Vše pořádně promícháme a můžeme podávat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.