Vezmu dýni, pokud to není hokhaido, tak oloupu, očistím podusím s trochou vody do měkka, na hladko rozmixuju, naplním do sterilních skleniček se sterilními víčky a celé to ještě sterilizuju dvacet min. Zatím se mi to nikdy nezkazilo. Dávám menší skleničky, aby to byla dávka na jeden páj. Hokkaido se dá i se slupkou upéct v roubě místo dušení a dál stejný postup.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.