jestli se to nezhoršuje ve stresových situacích. nezhoršuje. vůbec není nijaká souvislost se stresem. aspon jsem ji nevysledovala. kupříkladu odjel na školu v přírodě - poprvé v životě sám bez rodičů a v cizím prostředí - podle mě určitě stres a za celých pět dnů se mu to nestalo ani jednou. pak jediný týden o prázdninách, kdy byl doma - já taky, nic nemusel, nic zvláštního nedělal, nechystala se žádnádovolená atd. a bylo to každý den. ale je fakt, že nejsem psycholog.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.