| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Slupko,
tak o tom si rozhodne syn, kam se bude nebo nebude hlásit, já mám max. poradní hlas. Ale když si tedy odmyslím nějakou trojku z matematiky, tak na stránkách gymnázia v Hellichově čtu:
POŽADAVKY NA UCHAZEČE
studijní předpoklady
sociální vyspělost
samostatnost
schopnost přiměřené sebereflexe
schopnost formulovat vlastní názor
ochota pracovat samostatně
touha po hlubším poznávání souvislostí, ne jenom po shromažďování informací

Plus jsem si projela všechny přiložené vzorové přijímačky... (v testu všeobecných znalostí jsou např. vyjmenované přesně věci, ve kterých syn dost vyniká) a nevím, co je na tom nějak nevhodného. Jasně, budou se tam hlásit mraky dětí, ale nevyplynulo mi z přečteného, že by šlo o ústav určený výhradně pro budoucí uchazeče o studium ČVUT nebo matfyzu. To by pak pochopitelně nevhodný byl. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.