Přidat odpověď
Juillet, jo jo.
Hele, moje mladší dítě, na které jsem neměla bůhvíkolik času, šlo na gympl, který má vlastní ne-scio přijímačky. Téměř v pololetí se ještě rozhodlo, že chce zkusit i jeden scio gympl.
Příprava spočívala v tom, že jednou týdně odpoledne vypracovalo jeden test z matiky a jeden z češtiny z těch materiálů Husarových Zkoušek nanečisto. Pak jsme to spolu zkontrolovaly a nejasnosti vysvětlily (někdy to byly věci, který si dcera nepamatovala, jindy věci, který se ve škole nebraly). Ty testový příručky jdou od jednoduššího k složitějšímu, takže se dají použít velmi dobře.
Na to scio jsem jí koupila nějakou online sadu testů a měla jsem doma knížku s testama, takže si nějaký projela a jednou byla na srovnávacích scio zkouškách.
Myslím, že to nebylo zas tak marný, měla prostě v pětce docela důkladný souhrn dosavadního učiva (i něčeho navíc), to se neztratí, i kdyby se dítě na gympl nedostalo.
Na zkoušky nanečisto na Zatlanku jsem ji nevozila, na scio zkouškách byla jednou. Na přípravnej kurz gymplu taky nechodila, byl pro nás v blbou dobu.
Na gympl se dostala.
Předchozí