| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"raduno, nesouhlasím s tvým tvrzením, že porod sekcí je pro dítě zcela bez rizika. vadí mi, že mě označuješ za lháře. nelíbí se mi tvůj konfrontační styl vedení diskuse a výpady vůči mě. dneska jsi zmírnila,...."

Šuplíku,
nezlob se, ale zatím mi nikdo neukázal jediný případ dítěte, které bylo přidušené při plánované sekci. Pokud mi nikdo neukáže signifikantní vzorek těchto případů, nemůžu to brát jako vážné nebezpečí. Tudíž pořád tvrdím, že nemáš pravdu, když tvrdíš, že císař je pro dítě nebezpečný. Co je horší nebezpečí než že se dítě přidusí či udusí? Co může být horší u zdravého dítěte?

"to neznamená ani, že zavrhuji sekci (nezavrhuji), ani že bych chtěla bránit ženám v porodech sekcí (nechci bránit). neznamená to ani, že si myslím, že všechny ženy musí při porodu trpět (nemyslím si to)."

Tak proč ti vadí, že někdo chce rodit sekcí? Řekni mi proč?

"myslím si, že nemáš dost informací a dostatečný přehled, přestože se zde stavíš do role "jediné spravedlivé a jediné informované". "

Tímto tématem se zaobírám už asi 10 let a čtu ve 4 jazycích. Zcela skromně se domnívám, že mám informací možná i víc než průmerný český střední zdravotnický personál, tím myslím PA.

"a vím, co mohou napáchat podobné diskuse na rodině a podobných serverech.
howg, domluvila jsem"¨

A co může diskuze napáchat za zlo než jen to, že někdo začne o tématu trochu víc přemýšlet?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.