Přidat odpověď
Monty - ačkoliv syn nastoupil na 8G, tak s tebou ohledně gymnasii plně souhlasím.
V otázce kroužků jsem ale na druhé straně barikády :). Moje dítě nikdy nebylo tak uvědomělé, aby ve 4 letech chtělo hrát na flétnu, učit se anglicky, chodit do sportovního kroužku... Přesto na všechny tyhle kroužky (a ještě keramiku a dramatický kroužek) chodilo. Proč? Protože to chtěl, byla to pro něho změna. Když dali ve školce možnost navštěvovat v rámci školky zájmové kroužky, dítě si ihned vybralo keramiku a sportovní kroužek. Postupně pak přibíral další. Pamatuju si na učitelku, která mi s omluvou hlásila, že se syn prodral na flétnu a touží tam chodit dál. Ovšem, jestliže nezaplatím, tak tam chodit nebude moct. Samozřejmě, že jsem zaplatila. Obdobné to bylo s dramaťákem, kdy syn doma hrdě hlásil, že chodí na gramatický kroužek a já ho mám dodatečně zaplatit. Ulevilo se mi, že nejde o gramatiku, ale dramatický kroužek a opět jsem zaplatila. Syn byl rád, že se nenudí ve třídě s dětma, že se děje něco zase trošku jiného a já holt platila.
Mimochodem, teď je v primě na 8G a kroužky ho už přešly. Navštěvuje jen dva :).
Předchozí