| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

a ještě. Od počátku jsi psala útočně ty. Chceš to znova číst?

Jasmin+2

Re: Už chápu, jak to asi vypadalo v předválečném Německu i v Čechách
(31.8.2015 11:33:34)
Kudlo, všimla jsem si, že zde hodně podsouváš lidem nějaké vlastnosti a postoj chování, které ani nemají.

Mně osobně je líto všech mrtvých emigrantů a všem bych přála důstojný život. Na druhé straně asi nesleduješ či nevnímáš POCITY těch emigrantů, těch "zástupů zdravých silných chlapů", těch, co přichází bez manželek. Oni mají nějaký svůj sen plný nereálných očekávání. Ten sen se jim rozplyne a co pak? Pak jim zbude jen frustrace a té osobně se já bojím.

Nebojím se rodin, co jsou smíření s tím, že jim nebude hned nabídnuta práce odpovídající jejich vzdělání, jsou smířeni s tím, že ani nedostanou hned domek ze kterého doma odešli(pokud nějaký vlastnili), ale budou svým způsobem vděčni (neber mě slovem "vděk" zaslovo, pamatuji si, že "být někomu vděčný" také nemáš ráda).Takže budou "vděčni" že tu dostanou šanci žít v míru a mohou posílat své děti do našich škol.

Kudla2

(31.8.2015 11:39:38)
jasmin,

a ty vnímáš něčí "pocity"? ~;)

Nějak jsem moc nezaregistrovala názory "ty, kteří se budou chtít začlenit a nebudou dělat potíže, ty berem".

Spíš dotazy "a jak poznám, kdo je slušnej"?

Jasmin+2

(31.8.2015 11:44:07)
Kudlo, ano, vnímám pocity lidí !!

A víc než abstraktní filozofování vnímám rozhovory s těmito reálnými emigrant

Líza

(31.8.2015 11:59:04)
Vnímáš pocity lidí? Těch imigrantů? Telepaticky? Nebo pomocí nějakýho zařízení?

Jasmin+2

(31.8.2015 12:11:35)
Z+2 díky, ano, přesně takto to vnímám. Ano, Líza toto nezná, už jsem si toho dřív všimla a vnímám, že ona pocity nevnímá. I přes to, že je psycholožka, ono se to nevylučuje. Díky ní vím, jak je moc důležité si - pokud to člověk potřebuje- si najít dobrého psychologa, který vám bude rozumět. Protože takové srážení psychologem, to by byla pro nějakého empatického pacienta, leč nepochopeného pacienta, cesta do pekel.
A také nevím proč má Líza potřebu jiný názor srážet. Její věc, nevíme jaké problémy řeší zase ona a má potřebu je ventilovat zde.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.