"Dokonce tu občas kafuje "alergik" (spíš blb, co nesnáší kočky) a tvrdí, že nemůže být v místnosti, kde kočky pobývaj, u nás ani o kočkách neví a nemá žádné reakce."
jen pro upřesnění - mě vyšla v testech velice prudká alergie na kočky a to přitom žádné okamžité viditelné reakce nemám. dr. mi vysvětlila, že alergie se ne vždy musí viditelně projevovat, v mém případě tělo (imunitní systém) neustále s danými alergiemi bojuje a pak mu nezbývá "dech" na něco jiného (a jsem unavená, snadno onemocním apod.). Tak jen abys nebyla tak rychlá v těch soudech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.