| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jj, já v tom mám dokonalý zmatek. Vždycky jsem si myslela, že děti měla ta mladší ( ale to nakonec je spíše moje nepozornost )
Ovšem pokud jsou ty děti stejně staré jako děti Janiny, tak mám zmatek ještě větší.
Starší stihla dostudovat magistra a mít dvě děti. Kolik jí vlastně je? Studovala těhotná? Kolik je tomu batoleti?

(21.11.2013 16:01:29)
Moc děkuji za všechny příspěvky.
Samozřejmě, že i ta starší je úžasná, (nejde jen o školu, ale je už Mgr.), a miluju obě úplně stejně, úplně. Té starší pomáhám o 300% více a to nejen finančně, ale jak někdo psal , jednou jsi nahoře, jednou dole, mám radost i depku současně a moc děkuji těm, co to pochopily...
Mladší dcera o víkendu občas bere batole na hlídání, na novorozence si netroufá, i když já v jejím věku měla čtyřle´tačku~k~.
Ještě jednou díky, chtěla jsem se vypsat, je to jediný relax a pokud si všímáte, tak max. 10 minut denně a ne vždy....
Krásný večer.~x~~x~~x~~x~~x~

Bohužel nemám čas jmenovitě odpovídat, snad jsem to shrnula.
Závorka je proto, aby bylo jasné, o které píšu~:-D, i když pak píši o obou, snad je to pochopitelné, jak jsem to myslela.
Puboši jsou žáci :-), a i někteří z nich jsou úžasní a mám je ráda všechny, i zlobivce...

Před dvěma lety už byla před porodem s druhým dítětem + měla to první a zároveň už měla Mgr + je stará jako dcera Janiny. To fakt musela studovat s bříškem, což nakonec je možné:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.