| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo, mám známé, kteří mi poslali texty a odborné rozbory koránu. Cca 2/3 jsou nenávistné štěky vůči kaffírům a lidem jiného vyznání. Šaríu jsem dostala do ruky navíc jako výcuc pravidel. Je to HNUS. Islám se jako náboženství za celá staletí absolutně nezměnil, postavení ženy je tragické. Oni jedou doslova a striktně podle toho. Schvaluješ pedofilii? Bití, domácí vězení? Děti patří mužům, aby svědectví ženy mělo váhu muže, musí svědčit dvě. Aby svědectví o znásilnění mělo váhu, musí svědčit 4 muži. Kamenování? Oni v tom jsou odmala drilováni a je to v nich. Ve spojení s chudobou a frustrací ... Katastrofa. Jsou vychováváni v pohrdání námi a naší kulturou.

Taky jsem četla životopisy lidí, co měli tu čest. Taky mám hodně kontaktů tady i v zahraničí.

Ano, nejsou takoví všichni. Jenže ta mírná většina mlčí.

Spojení naší a jejich kultury nefunguje. Proč se nepoučíme ze zemí, kde to znají?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.