| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pelisek, ja bych je opravdu nehazela do jednoho pytle. Za tu nepodarenou integraci si taky muzou Nemci sami. Ono...nemuzes byt slunickovy a doufat, ze vse bude fungovat dohodou STOP, kdyz ten co prisel vyrostl uplne v necem jinem.
Ad..zhledla jsem i tve video. Docela tragicke, az me to prijde, jak kdyz to nemuze byt pravda.
Ja osobne neznam zadneho muslima. Ja znam jen jednoho polovicniho araba, co ani arabsky neumi, narodil se v Cechach /mama Ceska/ a pro me je to normalni Cech, akorat je snedci...cela jeho rodina je normalni ceska rodina, jen jsou holt po tatovi snedci. Dokonce i jedna moje spoluzacka si jednoho araba vzala a vypada cela leta stastna a spokojena. Proto mi vadi i rasisti a nacisti. Pri jejich fanaticnosti to vzdy odskaci vsichni.
Opravdu by se melo co nejdriv najit reseni /melo by se vic naslouchat lidem co maji strach/, pri kterem se lidi uklidni a uvidi, ze se to da cele nejak zvladnout. A hlavne...reseni, kterym se nebude jeste vic podnecovat rasismus. Proste by politici meli vic naslouchat lidem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.