| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

bakiki...jen tak pro zajimavost jsem si projela celou historii a nenasla jsem zadny prispevek, kde bych ti vysvetlovala to, co tu zminujes. Byt na tvem miste, udelam to same. A pokud neco najdes, kde ti neco zanicene vysvetluju, budu velmi rada, das-li to sem. Ja to nenasla. Nasla jsem jen prispevek Danule kde pisu toto.
Ad...nejsem zadnny terorista a zastance zadnych nacistu a neskoukla jsem jen obrazky radikalu, ale celeho pruvodu, kde sli normalni lidi.. A myslim si, ze ti lide neprisli demonstrovat jen tak a proto by se meli brat vazne, mluvit s nima a hledat reseni. Neb kdyz se hledat nebude, bude tohle pribyvat na sile. A z toho mam teda strach. Jak pisu...nejsem ani slunickar, ani opak. Koukam na svet realne.

Danulu...to se takhle neda rict...jsem, nejsem...
ja ty lidi chapu. Ja v nich nevidim jen nacisty. Ja v nich vidim lidi, kteri vidi /a maji strach/ problemy a mezery v zakonech, a s tim by se melo neco delat. Ono vyuzivat a zneuzivat jsou dve rozdilna slova.
A teda k tomu zakazu demonstrace. Oni demonstruji proti necemu, co v nasi zemi dle politiku neni, ale pro jistotu zrusi demonstaci, aby jim to nebezpeci, co tu prece neni, neublizilo.
No to promin. Kdyby to cele bylo tak jak tvrdi, tak je prece pred tim nemusi chranit zakazem demonstrace.~d~

Anni, promin, s clovekem, ktery mi pred par mesici zanicene vysvetloval jak jsou clenove uplne, ale uplne normalni, slusni lide, nemam zajem debatovat politiku

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.