Vanko - ATB do něj jinak nedostanou - asi. Jinak můj syn na tom byl zle a pít nechtěl a nemohl, stříkačku jsem odmítla, nedovolili si to udělat bez mého vědomí a byli jsme domluveni, do kdy do něj dostanu jídlo, které v sobě udrží, protože pokud ne, musela by mu být zavedena sonda do žaludku. Takže proto se divím, že to nezkoušeli formou kojení. Ale zas k tomu pořadu se nevyjdřuji, jen k diskuzi tady, pořa jsem neviděla. Takže třeba to zkoušeli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.