Možná bychom spíš mohly definovat nějaký průměrný "spotřební koš", co všechno si může dovolit Němec a co Čech?
Já bych tam pro začátek zahrnula:
- vlastní bydlení (jak velký?) - přiměřenou stravu (tohle se bude asi hodně lišit podle toho, co kdo pokládá za přiměřený) - přiměřený oblečení (viz výše - taky se bude asi hodně lišit) - auto a jeho provoz - cestování - jak často, kam, na jaký úrovni? - koníčky (svoje i dětí) - studium? - jídlo v restauracích
Napadá vás ještě něco dalšího - já to psala chaoticky, jak mě to napadlo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.