Annno...ti lide nejsou zrejme zvykli ani tyto vydaje. Radsi to usetri. Ja v nasi brasserii zadne takove nepotkavam, ti chodi kolem. Naposledy jsem platila 14eur. Pozvala jsem kamaradku. 2x zakusek, capuccino, kafe s mlikem s jablkovy dzus. A kdyz jsem ve zmrzlinarne, zmrzlinovy pohar s horkyma malinama stoji 4,9eur kava k tomu a zmrzlinovy pohar pro dite, k tomu manzel to same co ja, nechavame tam pravidelne cca 20 eur...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.