| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky :-)
tak jsem ráda, že to tu zase trochu ožilo.

Lucka ve škole spokojená, moc se jí líbí. Zatím sbírá jen samé jedničky, hvězdičky a razítka. No samozřejmě si tam obstarala i tu rýmu, takže poslední 3 týdny jsme bojovaly s rýmou, ale ustála to za pochodu jako všechny "normální" děti. Snažila jsem se jí nenechávat moc dlouho v družině, aby aspoň odpoledne měla trochu klidový režim. Vypadá to, že rýma končí, tak snad to bude dobré, ale byly dny, kdy jsem se bála, že to nedáme. Máme pana učitele a musím říct, že ač jsem se trochu bála, tak jsme moc spokojení~R^.

Zabo ~g~ moc gratuluju ~x~. A co? Všechno v pořádku? Víte co to bude? Vsadila bych se, že jsi otěhotněla ani nevíš jak :-)

Doufám, že se ozvou i další holky a zase to tu trochu ožije.

Leontýnko, nakonec jsme vybraly Topgal a jsem moc spokojená. Jedna kapsa na učení, druhá na oblečení na kroužky, věci do družiny atd. a třetí na svačinu. Je úplně super ~R^. Máme s motýlkama :-)

Holky, nějak mi docházejí nápady co k svačině~d~. Dávám na dopoledne celozrnnou housku nebo i bílou s něčím (Almette, Gervais, šunka nebo nějaká pomazánka, pokud je den předtím k večeři...) k tomu směs (paprika, mrkev, cherry rajčátka, mandarinka, jablko... prostě doplním krabičku) a na odpoledne do družiny zase nějakou směs - jablko, banán, mandarinka, nektarinka, hroznové víno. Zítra dopol bude mít bílý jogurt, loupák a mandarinku a odpoledne zase nějakou směs + plus jí předpokládám zbyde 1/2 toho loupáku. Ale tak nějak mi to přijde pořád dokola to samé. Jednou jsem do skleničky od přesnídávky dělala puding. A v tašce má vždycky musli tyčinku, kdyby snědla všechno a ještě měla hlad. Zatím na ní došlo jen 2x.
Nejde ani tak o to, že by měla hlad, ale spíš bych uvítala tipy na nějakou změnu, abych rozšířila nabídku. Lucka na nabídku nestěžuje, ale tak nějak bych uvítala jestli nejsou i další nápady, které mě prostě zatím nenapadly.
Ptala jsem se jedné maminky a ta dává buď housku s něčím, nebo prý řízečky obalené v corn flakes~8~ no tak smažit k svačině řízky fakt nehodlám. Lucka říkala, že hodně mívají děti sladké koláče, koblihy apod. to se mi taky moc nechce :-( Dneska jsem koukala odpoledne v družině, že tam měla holčička nějaké bonbóny??? nebo tak něco jako želatinoví medvídci.
Loupák bude mít Lucka podruhé. Dohodly jsme se, že sladké svačiny budou jen občas s bílým jogurtem :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.