K nejrychleji se kazícím vařeným potravinám patří rýže, těstoviny, brambory... pokud nejsou v kyselém prostředí (tj. sushi rýže se kvůli tomu okyseluje rýžovým octem, bramborový salát i těstovinový salát se okyseluje citronem a octem...). tj, kaše od čtvrka je už prakticky stoprocentně kolonizovaná "posernými" bakteriemi. Ty se ovšem ničí dostatečnou teplotou po dostatečnou dobu. Jejich činností už mohly vzniknout i nějaké produkty degradace škrobu a bílkovin (to se celkem slušně pozná čichem a chutí) - většina z nich není škodlivá po uvaření. Ale mohly tam kolonizovat už i plísně a jejich toxiny se tepelnou úpravou neničí. Takže kaši od čtvrtka bych já už vyhodila, to už je vážně tuze dlouho. Umím si představit tak ještě max. sobotní, dejme tomu, s pořádnou tepelnou úpravou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.